Transportplanner zakgoed m/v | Apeldoorn

Ecotrans is een ambitieus en groeiend transportbedrijf actief in het vervoer van bulk- en zakgoed en heeft veel kennis en ervaring in de agrarische mengvoedermarkt. Onze opdracht nemen we serieus en we willen onze dienst continue verbeteren. Dit doen we samen met onze klanten, een modern wagenpark en 240 enthousiaste collega’s. Professionals voor professionals. Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar 2 transportplanners zakgoed.

Werkzaamheden

In deze functie ben je samen met jouw collega-planners verantwoordelijk voor het tijdig, efficiënt, effectief en kostenbewust organiseren en inplannen van transportopdrachten voor onze klanten. Je bent klantgericht ingesteld en weet dit te vertalen in de operationele planning. Je draagt de transportplanning helder over aan de chauffeurs en begeleid hen tijdens de rit. Je bouwt aan een gemotiveerd team chauffeurs. Verder onderhoud je contacten met klanten en vervoerders. Dit doe je met oog voor maximale klanttevredenheid, zowel in- als extern.

Herken jij jezelf hierin?

Voor bovenstaande functie zoeken we iemand die beschikt over minimaal MBO+ niveau met goede geografische kennis van Nederland en bekend met wet en regelgeving op gebied van rij- en rusttijden. Kennis van GMP voorschriften is een pre. Je hebt een flexibele instelling, bent creatief en blijft ook accuraat werken onder druk. Je bent communicatief sterk en gaat makkelijk om met verschillende types chauffeurs. Dienstverlening en transport zit in je bloed. Je hebt verder de vaardigheid om snel software onder de knie te krijgen. Je hebt ervaring in soortgelijke werkzaamheden om te weten dat je er geschikt voor bent en dat een negen tot vijf mentaliteit er niet bij past. De planningsafdeling dient 5 dagen per week bezet te worden van 7:00 uur tot 19:00 uur. In overleg met de collega-planner en de klant dient het werkrooster afgestemd te worden.

Wat bieden wij

Het betreft een veelzijdige fulltime functie met veel verantwoordelijkheid en passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO beroepsgoederenvervoer. Je werkt binnen een groeiende organisatie waarin jij je eigen groei genereert. Je standplaats is Apeldoorn.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 088-3749950. Je kunt je interesse kenbaar maken door een mail met curriculum vitae en motivatie te sturen naar sollicitatie@ecotrans.nl t.a.v. Wendy Sprenkelder.