Missie, visie- en strategie

Missie

Ecotrans is een innovatieve transportonderneming en richt zich daarom continu op het ontwikkelen, aanbieden en verzorgen van economisch en ecologisch verantwoord bulktransport. Dit gebeurt primair in samenwerking met veevoederbedrijven en aanverwante ondernemingen welke actief zijn in de agrarische sector binnen Europa.

In onze dienstverlening staat kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid voorop. Wij streven naar voortdurende groei van de organisatie, en sluiten strategische samenwerking daarom niet uit.

Wij zien onze medewerkers als het meest waardevolle bezit van de onderneming. Daarom streven we naar positief ingestelde werknemers die betrokken willen zijn bij het bedrijf, collega’s en klanten. Daarnaast willen wij voor de omgeving een voorbeeld zijn als het gaat om duurzaamheid en veiligheid.

Visie

Ecotrans is een progressief bedrijf en zal zich daarom in de toekomst voortdurend bezig blijven houden met innovaties en verbeteringen met als hoofddoelen:

  • Verlagen van de transportkosten
  • Terugdringen van de CO2 uitstoot

Strategie

Ecotrans staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor haar klanten. De behoeftes van klanten en het welzijn van alle medewerkers staan centraal in de beleidsvoering. Daarnaast hebben al onze chauffeurs affiniteit met de agrarische sector, wat leidt tot een ontspannen sfeer en een solide, efficiënte samenwerking.