Overige diensten

Deskundig transport van uw agrarische producten

Gezien de oorsprong van Ecotrans, is het niet verwonderlijk dat wij naast veevoeder transport ook deskundig zijn op diverse andere gebieden. Transport van kunstmest, houtpellets, premixen en andere agrarische producten behoren ook tot onze expertises. Daarnaast heeft Ecotrans ook 3 zuigcombinaties ter beschikking waarmee ze uw silo leeg kunnen halen om voer retour te halen of over te blazen in een andere silo.

Al uw producten worden altijd met de grootste kennis en kunde door ons getransporteerd naar uw afnemers. De juiste certificeringen dienen hierbij als basis. Wij beschikken daarnaast over een gevarieerd wagenpark met modern en representatief materieel, dat wordt bestuurd door vakkundige chauffeurs. Onze efficiënte werkmethoden en planning zorgen ervoor dat wij gunstige prijzen kunnen hanteren, met name door een optimale bezetting van de ritcombinatiegraad.

Ecotrans verzorgt graag uw agrarisch transport, maar stelt u ook in staat een vrachtwagen met chauffeur te huren.

Werkplaats

Wij beschikken ook over een professionele eigen werkplaats waar onderhoud en reparaties worden verricht aan ons eigen wagenpark, maar ook uw bedrijfsvoertuigen kunnen hier worden onderhouden of gerepareerd.

Naast alle bovengenoemde activiteiten faciliteren we ook goederen op- en overslag (ook losgestort).