Bulkwagenchauffeurs m/v (standplaats Utrecht)

ECOTRANS – “Geen korrel verkeerd, geen kans onbenut.” Ecotrans is een ambitieus en groeiend transportbedrijf actief in het vervoer van bulk- en zakgoed en heeft veel kennis en ervaring in de agrarische mengvoedermarkt. Ecotrans neemt de opdrachten serieus en we willen graag continue de diensten verbeteren. Dit doen zij samen met de klanten, een modern wagenpark en 240 enthousiaste collega’s.

Door toenemende groei zijn wij op zoek naar bulkwagenchauffeurs!

Ecotrans is op zoek naar een positieve, flexibele collega die -na doorlopen inwerkprogramma- zelfstandig verschillende soorten veevoer transporteert van de productielocatie te Utrecht naar mengvoederfabrikanten. Zowel het laden als het lossen behoort tot de werkzaamheden. Het betreft een fulltime functie en kan worden uitgevoerd in dagdienst of een 2-ploegendienst: een week vroege dienst (starttijd 5:00 uur) en de andere week een late dienst (starttijd rond 14:00 uur). De zaterdag is om de week een werkdag.

De ideale kandidaat:

  • is in het bezit van rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderskaart;
  • Heeft ervaring als vrachtwagenchauffeur;
  • Is in bezit van ADR certificaat (of bereid deze op korte termijn te behalen)
  • Heeft bij voorkeur affiniteit met/ervaring in de agrarische sector;
  • Is bereid om net iets meer te doen dan de klant vraagt;
  • Heeft een klantvriendelijke en servicegerichte houding;
  • Woont binnen een straal van 35 kilometer van de standplaats.

Ecotrans B.V. biedt:

Een baan binnen een snelgroeiende organisatie met een nuchtere cultuur. Werkplezier staat hoog in het vaandel. Er wordt met tijd, energie en aandacht in je geïnvesteerd. Ecotrans biedt passende arbeidsvoorwaarden bij de functie volgens de cao beroepsgoederenvervoer.

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-3749900. Direct solliciteren kan natuurlijk ook: stuur dan je CV met motivatie aan koen@ecotrans.nl.