Operationeel manager

Ecotrans is een snelgroeiend transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulktransport van veevoeders. Daarnaast hebben we ook deskundigheid in bulktransport van premixen, kunstmest en andere agrarische producten. Wij vervoeren producten van de productielocatie naar de eindgebruikers: boeren.

Als organisatie staan wij bekend om onze vakkundigheid, de drive constant te vernieuwen en gaat onze betrokkenheid verder dan de standaard. Wij zijn op zoek naar een operationeel manager die daar ook voor staat om zich bij onze organisatie thuis te kunnen voelen.

In de functie van operationeel manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de gehele operationele organisatie van Ecotrans, met zo’n 165 medewerkers in dienst, en voor het realiseren van een optimale goederenstroom van de opdrachtgevers.

Het is jouw uitdaging om de inhoud, vorm en effectiviteit van de transportprocessen te laten voldoen aan de eisen voor kosten en kwaliteit en je maakt een sport van het ontwikkelen, evalueren en bijsturen van jaarplannen waarin veel aandacht uitgaat naar de personele, organisatorische en budgettaire bedrijfsvoering.

Je ontvangt direct leiding van de directeur van Ecotrans en je maakt deel uit van het managementteam.

Functie-eisen

Voor bovenstaande functie zoeken we iemand die een opleiding heeft afgerond op HBO niveau en minimaal 3 jaar relevante ervaring heeft in een soortgelijke functie in de transportbranche. Je bent bekend met beroepsgoederenvervoer, procedures en werkmethoden en beschikt over een goed organisatievermogen. Verder heb je de kennis van automatisering in het vakgebied en de vaardigheid snel software onder de knie te krijgen.

Je past in onze organisatie wanneer je mens- én resultaatgericht bent! Door jouw drive en enthousiasme ben je in staat mensen te motiveren en te bewegen tot actie. Verder heb je een flexibele instelling, ben je creatief en besluitvaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een veelzijdige fulltime functie met veel verantwoordelijkheid en passende arbeidsvoorwaarden. Je werkt binnen een snelgroeiende organisatie waarin jij je eigen groei genereert. Je standplaats is Vorden.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Sprenkelder via telefoonnummer 0575-498555. Je kunt je interesse kenbaar maken door een mail met curriculum vitae en motivatie te sturen naar sollicitatie@ecotrans.nl t.a.v. Wendy Sprenkelder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.