Corporate recruiter m/v (24 – 32 uur) – reactietermijn is verstreken, verkregen reacties zijn in behandeling

Ecotrans is een ambitieus en groeiend transportbedrijf actief in het vervoer van bulk- en zakgoed en heeft veel kennis en ervaring in de agrarische mengvoedermarkt. Onze opdracht nemen we serieus en we willen onze dienst continue verbeteren. Dit doen we samen met onze klanten, een modern wagenpark en 240 enthousiaste collega’s. Professionals voor professionals. Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een corporate recruiter.

Werkzaamheden

Als Corporate recruiter begeef jij je op het snijvlak van HR, recruitment en marketing en zorg jij voor een permanente stroom geschikte kandidaten voor (toekomstige) vacatures bij Ecotrans voor zowel de Nederlandse als Duitse standplaatsen. In de nieuwe functie werk je met het HR team aan het beoogde werkgeversmerk en het realiseren van wervingsdoelstellingen. We verwachten een actieve en creatieve aanpak waardoor Ecotrans als werkgever op een pakkende manier onder de aandacht wordt gebracht. Binnen de kaders van de huisstijl van Ecotrans ben je in staat om kennis en ervaring op het gebeid van tekst en beeld in te zetten om dit te ondersteunen.

Je draagt bij aan de positionering van Ecotrans als interessante werkgever. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, begeleiden en uitvoeren van (online-) wervingsstrategieën om uiteindelijk natuurlijk nieuwe toppers te binden die bij het Ecotrans DNA passen.

Herken jij jezelf hierin?

Een afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau en minimaal één jaar ervaring in de werving en selectie met affiniteit op gebied van marketing en communicatie. Ervaring binnen de sectoren transport, agri en feed is een pre. Je hebt mensenkennis, een winnaarsmentaliteit en weet jouw omgeving te verrassen met originele ideeën. Je bent resultaatgericht, schrijft vlot en hebt kennis van en ervaring met arbeidsmarktcommunicatie in zowel Nederland als Duitsland. Je beheerst de Duitse taal ook goed. Social media kent voor jou geen geheimen, je hebt ervaring met Facebook, linkedIn, Twitter en Youtube.

Wat bieden wij

Je werkt binnen een snelgroeiende organisatie met een nuchtere cultuur waarin jij je eigen groei genereert. Werkplezier vinden wij het allerbelangrijkste: we hebben daarom altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Natuurlijk bieden wij ook passende arbeidsvoorwaarden bij de functie volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Het betreft een parttime functie en hierin is ruimte voor het aantal uren per week: 24 tot 32 uur per week. Verder kan jouw werklocatie zowel Vorden als Apeldoorn zijn. Voorkeur: woonachtig in omgeving Apeldoorn of tussen Vorden en Apeldoorn.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 088-3749950. Je kunt je interesse kenbaar maken door een mail met curriculum vitae en motivatie te sturen naar sollicitatie@ecotrans.nl t.a.v. Wendy Sprenkelder.

De sluitingsdatum voor de reactietermijn is 6 augustus 2017. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.