Werkplaatsreceptionist / magazijnmedewerker m/v – reactietermijn verstreken, verkregen reacties zijn in behandeling

Ecotrans is een ambitieus en groeiend transportbedrijf actief in het vervoer van bulk- en zakgoed en heeft veel kennis en ervaring in de agrarische mengvoedermarkt. Onze opdracht nemen we serieus en we willen onze dienst continue verbeteren. Dit doen we samen met onze klanten, een modern wagenpark en 240 enthousiaste collega’s. Professionals voor professionals. Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een werkplaatsreceptionist / magazijnmedewerker m/v.

Werkzaamheden

Je verzorgt in deze functie de ontvangst, inboeking, beheer, uitgifte en bestelling van onderdelen voor onze werkplaats. Dit op een zodanig pro-actieve en servicegerichte wijze dat de processen binnen de organisatie efficiënt en effectief kunnen verlopen. Je zorgt voor een up to date onderhoudshistorie van het wagenpark, beheert het magazijn en werkt het geautomatiseerde voorraad systeem bij (Driver). Je ontvangt direct leiding van de werkplaatschef.

Herken jij jezelf hierin?

Voor bovenstaande functie zoeken we iemand die klantgericht is ingesteld en klanten correct te woord kan staan. Enige technische kennis is vereist: bij voorkeur een opleiding in voertuigtechniek. Je hebt verder de vaardigheid om snel software onder de knie te krijgen, kennis van Driver is een pre.

Wat bieden wij

Het betreft een veelzijdige fulltime functie met veel verantwoordelijkheid en passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO beroepsgoederenvervoer. Je werkt binnen een groeiende organisatie waarin jij je eigen groei genereert. Je standplaats is Vorden.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 088-3749950. Je kunt je interesse kenbaar maken door een mail met curriculum vitae en motivatie te sturen naar sollicitatie@ecotrans.nl t.a.v. Wendy Sprenkelder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.